Wednesday, July 2, 2014

Work in Progress Wednesday 201 and a Raffle!

Hi everyone! Happy Wednesday and 4th July/Canada Day week! I hope you all had a great weekend. We worked around the house the whole weekend, but it was awesome. Sometimes those are the best weekends.

Before I get into WIPW, I wanted to let you guys know that I've teamed up with Meaghan from The Apologetic Knitter (@socalmeaghan), Rijel from Black Market Wool (rijelviolet), Alicia from Sea and Lake (@seaandlake) and Stephanie (who makes awesome project bags and will be selling them soon, @befadee) to bring you a raffle!


Unfortunately we can't share the entire details with you yet, but we CAN provide you with a teaser AND a chance to win socks made by the wonderful and fantastic @socalmeaghan.

If you're fortunate enough to win, you will receive a pair of socks out of the colorway Emerald Bay dyed by Black Market Wool.

 We've decided that instead of a giveaway where you post to win and gain us more followers, we're going to do a raffle. Do you love animals? Do you want socks that will fit your feet so perfectly you'll never want to take them off? Do you want to know how to enter to win??!?!??! Well, here are the deetz:

To get in on this and win a pair of socks, it's $5 per entry. I know what you're thinking, what the heck? You guys just want my money! Well, we do...but we won't be getting it $5 at a time!

Your $5 will be going to RedRover. They are a nonprofit in Sacramento, CA that rescues and helps animals in need. They help with natural disaster relief for pets and even provide grants for people who are no-income or low-income to help cover costs of seriously injured pets.

So, if you want to participate AND help some unfortunate pets, head on over to http://www.redrover.org/, hover on "donate" at the top of the page and click "make a donation." Here you'll be able to make your donation. As it was said before, it's $5 per donation, so if you feel like donating $10, your name will be entered 2 times, $15 - 3 times, $20 - 4 times, $25...you get it, right? Yep, FIVE times your name would be entered for the raffle.

Now, the important part: Once you've donated, you will receive an email back. The email will have your address (which Megs will need to be able to ship the winner beautiful socks), and the amount donated (which will be needed to put your name in the raffle). Forward this email to: pick.throw@gmail.com Stephanie and Rijel will be monitoring this email and adding your names to the list for the raffle. 

Stay tuned for that something amazing and fantastic that was mentioned earlier!

Thanks for reading and for those who donate! Now onto WIPW!


 I've caught the cross stitch bug again!!! It's been taking up most of my crafting time. I started this cute little cross stitch this weekend and it's flying by. I'm hoping to have it finished in time for the 4th and it looks like I'll make the deadline. It's a Frosted Pumpkin Stitchery design, who I adore. Their patterns are so clear, and fun.
 Here is the start of the pattern for my Dad's sock. I love the way it looks but man is it slow going. I'm not sure I'm going to stick with the pattern as it's a 16 row....SIXTEEEN ROW repeat. Dear god. LOL Anyway, I'll get a little further and see if I can take it. If not, I'll pull it out and do something that will go a little faster or that I can at least not having to carry the pattern around with me every single row. I'm using Candy Skein Yummy in Midnight Mousse.That's it for me today. I hope you all have a great rest of your week and have a safe 4th of July!11 comments:

 1. What a lovely idea with the raffle, I hope you make lots of money for the charity. I love that cross stitch and the sock looks awesome :)

  ReplyDelete
 2. Love the cross stitch, though I am too impatient to do much anymore, crochet is much more 'instant'! x

  ReplyDelete
 3. Beautiful yarn! The colors remind me trees and sky.

  :)

  ReplyDelete
 4. Cross stitch looks good! I like the raffle idea as well. :)

  ReplyDelete
 5. Hope all is ok....we miss you!

  ReplyDelete
 6. Happy I found your blog, this is my very first link up.

  ReplyDelete
 7. I hope that you are doing OK! You have been silent for a while, so I'm thinking of youl

  ReplyDelete
 8. Good day very nice blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds additionally?I am glad to find numerous useful info right here within the post, we want work out extra techniques in this regard, thank you for sharing
  dau dua nguyen chat|dau dua
  on ap standa 10kva|
  lioa 10kva|
  on ap standa 5kva|
  lioa 5kva|
  on ap standa|
  lioa|
  on ap lioa|
  on ap
  Bao ve tu lanh

  ReplyDelete
 9. Mặc dù ngày bạn ăn bơ đậu phộng và bánh sandwich mứt và nghẹt cần tây với bơ đậu phộng và nho khô có thể được lâu rồi, bạn không nên đặt món ngọt và mặn này ở mặt sau của phòng đựng thức ăn của bạn lúc này.Bơ đậu phộng, trong khi được lượng calo và một phải giảm cân cơn ác mộng của một số chuyên gia dinh dưỡng và rất kinh nghiệm y tế, thực sự có thể ngăn chặn sự thèm ăn và giúp đỡ trong việc giữ cho một chế độ ăn uống lành mạnh cho tim. Những lợi ích sức khỏe rất nhiều những món ăn ngon này bao gồm lợi ích cho tim và ruột kết, bảo vệ chống lại một số bệnh trong đó có bệnh Alzheimer và sỏi mật, và mức độ cao của chất chống oxy hóa, kali, và các vitamin và khoáng chất quan trọng để kết hợp vào những gì bạn đang tiêu thụ hàng ngày khác . Không chỉ để lại cho bơ đậu phộng vào hộp ăn trưa của bé nữa - đây là năm lý do tại sao bơ đậu phộng có thể chỉ là những thực phẩm bạn cần để kết hợp vào chế độ ăn uống của bạn.

  1. Aids trong việc giảm cân và xây dựng cơ bắp

  Nếu bạn đang tìm kiếm để hỗ trợ thường xuyên tập luyện của bạn với một loại thức ăn mà cả hai có thể làm tăng mức testosterone và giúp bạn giảm cân, ăn bơ đậu phộng hàng ngày có thể giữ mức năng lượng của bạn cao và hỗ trợ bạn trong việc hoàn thành bài tập khó khăn. Sức khỏe của nam giới nói về testosterone tăng quyền hạn của thực phẩm sức khỏe này - nếu bạn đang tìm kiếm những cách thức tự nhiên hơn để tăng khả năng xây dựng cơ bắp của bạn , sau đó ăn thức ăn có chất dinh dưỡng hỗ trợ cho việc sản xuất testosterone là chìa khóa.


  Đậu phộng và bơ đậu phộng cung cấp mức độ lành mạnh của kẽm , đó là một chất dinh dưỡng nổi tiếng để chơi với mức độ hormone và làm tăng nồng độ testosterone trong chỉ bốn tuần nếu ăn thường xuyên. Ngoài kẽm, một nghiên cứu cho thấy trên cơ cho cuộc sống cho thấy rằng những người đàn ông ăn nhiều chất béo không bão hòa đơn, giống như các chất béo được tìm thấy trong bơ đậu phộng, có nồng độ testosterone cao hơn so với những người tránh chúng. Bằng cách tăng chất béo lành mạnh và lượng kẽm, bạn có thể nhận thấy một sự khác biệt trong cách nhanh chóng như thế nào bạn có thể xây dựng cơ bắp và giữ cho nồng độ chất béo ở vịnh vì tăng testosterone này - và ham muốn tình dục của bạn có thể tăng lên.

  Theo như giảm cân đi, nó có thể có vẻ phản tác dụng ăn chất béo để giảm béo, nhưng bơ đậu phộng chắc chắn chứng minh rằng một số chất béo có thể giúp bạn tránh khỏi trọng lượng dư thừa . Sức khỏe của nam giới thảo luận về cách những người ăn một chế độ ăn giàu thực phẩm như bơ, dầu ô liu, và bơ đậu phộng có nhiều khả năng không chỉ giảm cân, mà còn giữ giảm cân lâu hơn so với những người theo một chế độ ăn ít chất béo. Bơ đậu phộng là một điều trị mà không để lại bạn muốn cái gì khác - đó là đáp ứng và làm vì hàm lượng protein cao, để lại cho bạn đầy đủ cho giờ và đem lại cho bạn năng lượng bạn cần để thực hiện công việc hàng ngày. Thông thường, những người đang ăn bơ đậu phộng không đạt cho đồ ăn nhẹ có đường một khi họ đã kết thúc, khi họ được mãn nguyện với những gì họ đã có.  Quý khách hàng có nhu cầu vui lòng liên hệ:

  bơ đậu phộng

  Fanpage: bơ đậu phộng

  Địa chỉ: 17H cư xá Phú Bình, Lạc Long Quân, P.5, Quận 11

  ReplyDelete
 10. Thank for your some other wonderful post. I am on the search for such info Where else may just anybody get that type of info in such an ideal way of writing? I have a presentation subsequent week.

  standa | standa | standa | lioa | lioa

  ReplyDelete